Over ons

wij zijn 7 studenten van de Hanzehogeschool in Groningen. Voor onze studie AD sport volgen wij een studieonderdeel: sport en marketingcommunicatie. Bij dit studieonderdeel hoort het organiseren van een sportevenement waarbij alle winst naar het goede doel zal gaan. Hieronder stellen wij ons nog persoonlijk voor!

Mijn naam is Daan Hinders, 23 jaar en naast mijn studie AD Sport ben ik werkzaam als tennisleraar in Groningen. Ik heb erg veel zin om 15 januari een mooi evenement neer te zetten en hoop veel deelnemers te mogen ontvangen!

Mijn naam is Yanick Timmermans. Ik woon in Deinum dat is een klein dorpje naast Leeuwarden. Ik studeer aan de Hanze Hogeschool in Groningen en doe daar de opleiding AD sport. Ik hou van actief bezig zijn en dan vooral in de vorm van een wedstrijdje voetballen of een biertje doen in de kroeg met vrienden. In de winter hou ik me graag bezig met skiën en het lesgeven daarvan.

Mijn naam is Luuk Oude Lansink. Ik ben 23 jaar en ik woon in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit Tubbergen (dorpje in Twente)

Ik volg de opleiding AD Sport en ik hoop dat ik dit schooljaar de opleiding kan afronden. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond, hoop ik ergens als trainer/coach aan het werk te kunnen in de voetballerij.
Naast dat ik de opleiding AD Sport aan de Hanze Hogeschool volg, ben ik keeper bij de voetbalvereniging STEVO en hou ik ervan om in mijn vrije tijd leuke dingen te gaan doen met mijn vrienden.

Tot slot hoop ik dat we zondag 15 januari een geweldige dag met elkaar kunnen organiseren!
Hopelijk zien we elkaar dan!

Mijn naam is Jannick Arends, ik studeer aan de Hanze hogeschool in Groningen en ben veel bezig met sport. Mijn volgende stap is werken binnen defensie en hier ben ik dan ook druk mee bezig. Ik kijk uit naar het evenement en verheug me op de gezelligheid!

Mijn naam is Jelmer Hoeksma, ik ben 24 jaar en al een aantal jaren woonachtig in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit Appelscha, ik heb hier tot en met groep 8 op de basisschool CBS De Mandebrink gezeten, en tot en met mijn 12e bij VV Stanfries gevoetbald. Ondertussen ben ik actief bij The Knickerbockers in Groningen en speel ik zaalvoetbal met een vriendenteam bij Potetos. Momenteel studeer ik AD Sport aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na deze studie wil ik graag de wereld van buurtsportcoaches verkennen.
Hopelijk tot snel bij De kwart van Appelscha!

Mijn naam is Mats Bijsterveld, ik ben 22 jaar en kom uit Rolde. Ik werk bij een sportschool, hier geef ik personal training en een aantal groepslessen. Vroeger heb ik altijd gevoetbald en ik doe sinds mijn 15e aan krachttraining. Verder heb ik een connectie met mountainbiken doordat mijn vader dit regelmatig doet en actief lid is van de FTC Rolde.

Mijn naam is Sabine Holthof. Ik kom uit Alkmaar en woon tegenwoordig in Haren. Ik studeer aan de Hanze hogeschool in Groningen. Ik zit in het 2e jaar van de opleiding AD sport. Ik geef 4x per week gym en turntrainingen in Groningen en Petten. Zelf turn ik ook 2/3 keer per week en vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan. Ik hoop dat we 15 Januari een mooi evenement kunnen neerzetten en er een gezellige dag van kunnen maken met z'n allen! Hopelijk zien we elkaar dan!